Bose SoundLink Flex draagbare speaker (2e gen.)

Verkocht vanaf 2024 tot nu

Niets gevonden. Voer een geldige zoekopdracht in (bijv. hulp met verbinding maken, geen audio uit hoofdtelefoon etc.).

Plaats van het serienummer

Serienummers bevatten belangrijke informatie over uw product, inclusief modelnummer en Dom (productiedatum). Het serienummer staat op uw product, productverpakking of app (indien van toepassing).

SoundLink Flex Draagbare Luidspreker (2e Gen) serienummer locatie

Bose App

We raden aan om de Bose App icoon te gebruiken om je serienummer te verkrijgen voor de beste resultaten.

Ga naar Instellingen icoon en selecteer Technische Info in de app. Het serienummer van je product wordt weergegeven.

Op de Luidspreker

Het serienummer bevindt zich op de achterkant van de luidspreker, specifiek aan de linkerkant van de grille.

Belangrijk: We zijn ons ervan bewust dat de afdruk van het serienummer op sommige producten erg vaag kan zijn. Dit is normaal, en we kunnen het serienummer verkrijgen via de Bose app onder Instellingen icoon > Technische Info of op de originele doos onder de streepjescode. Om de authenticiteit van je product te verifiëren, kun je onze productregistratiesite gebruiken:global.Bose.com/registration